Honden zijn welkom in Hotel Tesselhof

Overnachten met uw hond

Honden zijn van harte welkom in ons hotel. Texel is de perfecte plek voor een welverdiende vakantie voor u en uw trouwe viervoeter. Er gelden wel een aantal regels voor uw hond. Neem deze regels goed door voordat u een reservering maakt.

  • Honden zijn alleen na vooraf aanmelding toegestaan op kamertype A, B, C, D en F.
  • U kunt uw hond aanmelden via de boekingsmodule op de website bij stap 4 ‘Extra Services’. U ziet daar ook wat de kosten zijn voor het verblijf van de hond.
  • Boekt u telefonisch of per e-mail? Geef dan altijd aan dat u uw hond wilt meenemen.
  • Er mogen maximaal 2 honden op één kamer verblijven. Het is niet toegestaan om een van uw honden in de auto op ons parkeerterrein te laten verblijven.
  • Het is niet toegestaan om uw hond alleen op de kamer achter te laten.
Honden zijn welkom in Hotel Tesselhof

Wandelen met uw hond

Op Texel zijn veel mooie natuurgebieden waar u kunt wandelen. Bij de receptie kunt u een kaartje verkrijgen met de hondenuitlaat-regels op Texel. U kunt daarop zien waar uw hond wel en niet los mag lopen. Let ook op de bordjes in de natuurgebieden.

Het restaurant

Uw hond dient in het hotel en het restaurant te allen tijde aangelijnd te zijn (met uitzondering van de hotelkamer natuurlijk).
Honden mogen niet alleen gelaten worden op de hotelkamer. Uw hond mag ook niet op het bed of ander meubilair liggen. Ook in het restaurant en op het terras mag uw hond niet op de bankjes en stoelen zitten. Gebeurt dit toch, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor de extra reiniging van de spullen.

Heeft u vragen of wilt u een reservering maken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Wij kijken uit naar uw boeking!