Restaurant

Restaurant La Casserole

Hotel Tesselhof beschikt over een eigen restaurant, La Casserole. In dit Bourgondische en knusse restaurant midden in de Dorpsstraat van De Koog, kunt u als hotelgast maar ook als passant terecht voor heerlijke gerechten uit de eilandkeuken.

Laat u verrassen door de uitgebreide menukaart met vlees-, vis- en vegetarische gerechten. In het seizoen serveren wij ook gekookte mosselen en er is een wisselende ‘Tip van de Chef’.

Zomers is het ook heerlijk toeven op ons terras aan de Dorpsstraat. Geniet van een lekkere lunch of diner in de Texelse zon.

Ook voor een koffie met bijvoorbeeld appeltaart van Dudok kunt u bij ons terecht. Op onze koffiekaart vindt u verschillende specialiteiten en we hebben heerlijke bonbons van de Texelse Chocolaterie.

Uiteraard ontbreken de cocktails en gin tonics niet op onze kaart. Geniet van een Texelse whisky of een Juttertje in onze gezellige zithoek. Vanzelfsprekend serveren wij ook bitterballen en andere lekkere borrelhapjes.

Ontbijten in restaurant La Casserole

In Hotel Tesselhof beginnen we de dag graag goed. En daar hoort een uitgebreid ontbijt bij. Elke ochtend, zeven dagen in de week, staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.

Zo begint u de vakantiedag met verse croissants, geurende broden, vruchtensappen en fruit, of yoghurt met muesli. Laat de stevige wandeling over het strand of fietstocht maar beginnen.